dilluns, 18 de gener de 2016

CARNESTOLTES

Benvolgudes Famílies,

Arriba el temps en què perdem el seny i la raó. Que fem allò que durant tot l'any no està permès i vivim amb alegria, disbauxa i bogeria si se'ns brinda la oportunitat. És el temps de CARNESTOLTES.

Fa uns dies que l'AMPA treballa perquè a la festa d'aquest any, que serà el 20 de febrer, no hi manqui res.

Començarem amb el 2on concurs de cartells de Carnestoltes. S'han repartit uns fulls on hi trobareu l'espai fer el dibuix i les bases del concurs. Els dibuixos s'han de lliurar als tutors abans de 29 de gener. El jurat escollirà el guanyador i aquest serà l'eix principar dels cartells de la festa.

Es farà la tradicional rua pels carrers del poble que acabarà al pavelló amb un ball de festa (es vendràn entrades anticipades) i el lliurament dels premis. 

Des de l'AMPA us animem a participar al nostre Carnestoltes disfressant-vos sols o acompanyats, formant comparses i carrosses amb els companys i companyes de classe i/o amb els pares, mares, familiars, amics... entre tots farem una bona bogeria!!!! 

Tota col.laboració, aportació i ajuda a la preparació de la festa serà rebuda amb alegria, així que si disposeu de temps i ganes, podeu participar a la preparació de la festa! Poseu-vos en contacte enviant-nos un mail a ampaescolaamer@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

Moltes gràcies
AMPA Gaspar de Queralt
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada