dimecres, 13 de novembre del 2013

INFORMACIONS DIVERSES

COMISSIONS DE TREBALL: Com molts ja sabeu la finalitat de crear les comissions és oferir a les famílies l’oportunitat de treballar pels infants sense haver d’adquirir un compromís de tot el curs, sinó d’una durada determinada i poder continuar oferint aquelles activitats que tant ens van agradar a petits i grans.

Us adjuntem el full d'inscripcions i us demanem que si esteu interessats en participar en alguna de les comissions retorneu el full el més aviat possible (a poder ser avui mateix ja que és la data límit marcada) a algun dels membres de la junta ja que es valorarà la viabilitat de cada activitat un cop conegut el nombre de voluntaris interessats en col·laborar.

                Full d'inscripció a les comissions

INFORMACIÓ VIA E-MAIL: Volem aprofitar aquest escrit per poder detectar si hi ha famílies que estan interessades a rebre la informació per correu electrònic i no l'estan rebent. S'ha enviat un correu a totes les famílies de les quals n'hem rebut el full on s'indicava que es volien rebre els correus (pot haver-hi fulls que s'hagin extraviat i a nosaltres no ens hagin arribat). Si hi ha alguna família que vol rebre la informació i no ha rebut aquest mail, agrairem que es posi en contacte amb nosaltres. Us adjuntem el full a omplir en cas de voler rebre la informació mitjançant mail.

               Informació via correu electrònic

LOTERIA: També volem recordar que per tal de facilitar el retorn dels sobres amb la matriu del talonari, els números retornats si és el cas i l'import dels números venuts, ens podreu trobar a la biblioteca de l'escola els dies 19 de novembre i 3 de desembre en l'horari de 16:45 a 18:15.  En cas de voler retornar-ho un dia diferent dels esmentats, ho podeu fer a qualsevol membre de la Junta durant l'entrada o recollida dels nens a l'escola. Totes aquelles famílies que vulgueu més talonaris ens podeu enviar un e-mail o comentar-ho directament a qualsevol membre de la Junta.

BATES EDUCACIÓ INFANTIL: El dia 19 de novembre de 16:45 a 18:15 estarem a la biblioteca de l'escola per vendre les bates.

Moltes gràcies,

Junta de l'AMPA Escola Gaspar de Queralt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada