diumenge, 20 de març del 2016

Nova oferta extraescolars

Benvolgudes famílies,
Aquest darrer trimetre hem augmentat l'oferta d'extraescolars:
 
ESCACS: Vols iniciar-te al món dels escacs? tens ganes de millorar la teva tècnica? Amb aquesta activitat podràs coneixer, apendre i millorar la tècnica dels escacs, un esport d'estratègia. Dirigit pels alumnes a partir de 4rt de primària, tot i que si hi ha places serà obert a alumnes més petits de primària. Per tant, si t'agrada apunta't, siguis del curs que siguis. L'activitat serà dirigida per Eduard Aymerich, gran professional dels escacs. Es realitzarà els dijous de 13'55 a 14'55 h a l'escola. El preu són 40 € per trimestre.

IOGA PER A NENS/ES:Un espai on jugar i divertir-se a la vegada que ajudarà al nen a augmentar i millorar les seves habilitats i capacitats i l’ ajudarà a tenir un millor desenvolupament i coneixement d’ ell mateix, treballar les seves emocions i sobretot un espai on sentir-se segur, valorat, animat i creatiu. Dirigit per Txell Bracons, titulada en ioga. Dirigida als alumnes de P3 a 6è. Possibilitat de fer diferents grups. L'activitat es farà els divendres al migdia de 13'55 a 14'55 al pavelló o a l'aire lliure. Preu: 40 € trimestre.


PATINATGE: Dirigida als alumnes de P3 a 6è. Possibilitat de fer diferents grups.
Apendre el facinant món d'anar a sobre rodes. Dirigida als alumnes de P3 a 6è. Monitora Laura Turon. Es farà els dimecres de 6 a 7 al polivalent. Preu: 40 € al trimestre.

Inscripcions fins el 29 de març a aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada