diumenge, 21 d’octubre del 2018

COMISSIÓ DE MENJADOR

La funció de la comissió de menjador de la nostra AMPA és la de vetllar pel correcte funcionament del servei de menjador a l’Escola Gaspar de Queralt.

Qui som?
Com hauràs pogut veure en l’organigrama general de les comissions i càrrecs de la Junta de l’AMPA, la Comissió de Menjador la integrem:
Isabel Junquera (vocal)
Gemma Guitart
Sònia Sanglas
Vicky Alonso

Què fem?
Les principals tasques que ens proposem desenvolupar durant aquest curs escolar són:
  • Informar les famílies del menú mensual que es servirà a l’escola. Disponible aquí: http://www.selva.cat/educacio/menjador.php 
  • Recollir detalladament informacions, incidències i comentaris respecte el funcionament servei de menjador: contracte vigent, persones de referència del servei, comentaris de les famílies, necessitats dels/es usuaris/es, etc.
  • Informar les famílies del funcionament detallat del servei de menjador, a partir d’una reunió presencial que compti amb l’assistència d’Scolarest.
  • Avaluar, mitjançant una enquesta, el grau de coneixement i de satisfacció de les famílies respecte el servei de menjador.
  • Participar activament en la Comissió de Menjador integrada per Scolarest, el Consell Comarcal de la Selva, la Direcció de l’Escola, l’Ajuntament d’Amer i l’AMPA.

Per tal d’organitzar el desenvolupament de totes aquestes tasques ens reunim periòdicament. Si tu també hi vols ser, fes-nos-ho saber a ampaescolaamer@gmail.com 

Com funciona el servei de menjador?
El servei és prestat per l’empresa Scolarest, que a través del Consell Comarcal de la Selva, en té adjudicat el servei fins el curs 2020-2021 (inclòs).
El funcionament d’aquest servei a la nostra escola es troba recollit en el Pla de Menjador, document proposat per Scolarest i validat pel Consell Comarcal de la Selva i el Consell Escolar. 

Si necessiteu comunicar una falta d’assistència al servei de menjador, ho podeu fer lliurant una còpia d’aquest document. Per descarregar-vos el document cliqueu AQUÍ.


Si voleu fer arribar algun comentari o comunicar alguna incidència relativa al servei de menjador, ho podeu fer enviant un mail a les següents adreces SIMULTÀNIAMENT, així les entitats membres de la Comissió de Menjador més directament vinculades amb aquest servei n’estarem assabentades:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada