dimecres, 30 d’octubre del 2019

Taller VIU LA NATURA 31 d'octubre 2019


Benvolgudes famílies,

Estem molt contents del Taller Viu La Natura amb 23 inscripcions!!!!
Els alumnes que hi han participat han sortit molt contents, recollint branques, fulles i altres elements naturals per construir dos hotels d'insectes. Els han ubicat a l'hort per tal de poder atreure insectes que afavoreixen el cicle de l'hort a través de pol·linitzacions i altres funcions.

També hi ha hagut temps per fer jocs d'aire lliure com "l'Aranya Mexicana", "l'Aranya de colors", començant el matí fent una rotllana on cada participant ha pogut dir el seu nom i el seu insecte preferit.

Els espais utilitzats han estat el porxo gran, la zona de sorra del camp de futbol i la pista de bàsquet.

Us fem arribar algunes fotos del taller que oferim des de l'AMPA.

Feu clic en aquest enllaç per veure les fotos.




4 comentaris:

  1. M'ho he passat súper bé perquè quan hem anat a buscar pals i elements de tardor jo n'he trobat molts i quan fèiem els hotels d'insectes m'ho he passat molt bé!!!

    ResponElimina
  2. Ha estat un bon matí. Les monis molt guais i el taller també. Ara que no ens ho destrossin perquè no et pensis que és fàcil fer un refugi pels insectes.

    ResponElimina
  3. Hem fet servir trossos de canyes, pinyes, testos, caixes de fusta que la Bet i l'Afra ja portàven. Ho hem pogut anar a passeig perquè hi ha nens que no es porten bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sortir de l'escola, no ha estat cap problema, perquè les monis ho teníen tot molt ben preparat i encara ha anat millor perquè hem pogut fer els hotels amb més calma.
      A més també semblava que havia de ploure.

      Elimina