divendres, 7 de maig del 2021

BOULDER A L'ESCOLA GASPAR DE QUERALT

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos que ja disposem d'un nou element al pati de l'escola perquè tots els nens i nenes puguin gaudir i aprendre mentre juguen. 
És un boulder, un tipus d'instal·lació que permet l'escalada horitzontal on no hi ha pràcticament alçada. Això permet als infants desenvolupar habilitats com la coordinació, força, agilitat i destresa amb seguretat, sense necessitat de cordes ni d'ancoratges de seguretat, tot iniciant-se a la pràctica de l'escalada. A la mateixa paret s'ha pintat un mural amb colors ben vius on es representen els pics més alts d'Europa i sota, un llit de grava fineta creant un suport tou de seguretat. 

Tota la instal·lació s'ha realitzat complint la normativa vigent i el conjunt ha estat certificat i aprovat per l'empresa Geckowalls. 

El pròxim dilluns dia 10 l'escola inaugurarà aquesta instal·lació i ja quedarà disponible perquè tots els nens i nenes la gaudeixin durant els períodes d'esbarjo. 

Finalment volem donar les gràcies al Departament d'Educació, a l'Ajuntament d'Amer i a la direcció i equip docent de l'escola per a la seva col·laboració per tirar endavant aquest projecte. I de forma molt especial a tots els pares i mares que formen l'AMPA per a poder materialitzar aquest projecte pels seus fills i filles. 

Des de la Comissió seguim treballant per anar incorporant al pati nous elements que afavoreixin la diversitat de joc i estimulin la creativitat i les competències dels infants. 

Seguim. 
Comissió de Pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada